ICT op school – PRO100 3.0

Wilt u een zorgeloze ICT infrastructuur voor een vaste lage prijs, dat zowel bedraad als draadloos is? En dat alles op basis van een heldere service-overeenkomst? Dan is het PRO100 3.0 netwerkconcept de oplossing. PRO100.nl zorgt ervoor dat uw netwerk deskundig beheerd en onderhouden wordt.

Windows XP en Windows 7 naast elkaar

Met PRO100 3.0 kunt u zowel Windows 7 als Windows XP in uw schoolnetwerk gebruiken. U kunt hierdoor bestaande hardware gefaseerd vervangen.
PRO100.nl verzorgt het onderhoud en beheer van uw ICT netwerk. Wij beheren uw systeem geheel op afstand (remote beheer) en zorgen er voor dat al uw werkstations onderhouden worden. Tevens zorgen wij ervoor dat al uw systemen beveiligd zijn tegen virussen en dat er regelmatig een back-up van uw gegevens wordt gemaakt.

Vaste prijs

Om goed inzicht te krijgen in de kosten van uw complete ICT-infrastructuur bieden wij dit aan tegen een vaste prijs, varierend van het onderhoud en beheer van uw netwerk tot een all-in-prijs per werkplek. Voor het laatste biedt PRO100.nl u een complete ICT-infrastructuur, inclusief hardware en onderhoud en beheer.

Voor verdere vragen of opmerkingen kunt u gerust contact opnemen met ons.
Klik hier om contact met ons op te nemen.