Onderhoud website

Uit de praktijk is gebleken dat vele bedrijven moeite hebben bij het onderhouden van hun website. Gebrek aan de juiste kennis of/en tijd zijn de meest voorkomende oorzaken hiervoor.
PRO100.nl helpt daarom graag haar klanten bij het onderhouden van hun website.
Het onderhouden van een website is van essentieel belang. Indien de inhoud van een website verouderd is, zullen de nieuwe browsers niet in staat zijn dit correct weer te geven. Niet is zo vervelend als een foutmelding in bijvoorbeeld uw startpagina of de melding “deze pagina kan niet worden gevonden”.

Om het bovenstaande te kunnen voorkomen kan de klant bij ons speciaal een onderhoudsabonnement afsluiten. Wij zullen dan de verantwoordelijkheid voor de volledige zorg van uw website op ons nemen. Er kan gedacht worden aan:

  • Up-to-date houden van de website
  • Ondersteuning
  • Teksten, afbeeldingen etc. bewerken
  • Wijzigingen aan de layout van uw site

Beveiliging

Helaas is het wel zo dat een groot deel van de websites onvoldoende beveiligd zijn. Hierdoor kunnen hackers toegang krijgen tot uw website. PRO100.nl zorgt er voor dat uw website hier tegen bestand is. 100% garantie kan niemand geven, maar we komen er wel dichtbij in de buurt.

Backup

Een website is gevoelig voor storingen en inbraak. Het is erg vervelend als u alle bestanden kwijtraakt van uw website en er geen backup is. PRO100.nl zal ervoor zorgen dat er regelmatig backups van uw website worden gemaakt.